Om os

Pernille: Jeg har syet siden jeg var barn, og det meste af mit eget tøj siden jeg var teenager. De seneste år har internettets sy-fællesskaber og stadigt voksende muligheder for at købe mønstre fra hele verden givet ny inspiration og liv til syningen, og jeg har allerede beskåret og tapet mange PDF-mønstre! Som kronisk syg førtidspensionist med gigtplagede led, blev det efterhånden ret anstrengende! Så da min partner fandt et “håndværkertilbud” af en storformatprinter, som han fik til at virke, gjorde det mit syliv meget lettere. 

Da jeg ikke har kunnet finde mange, der tilbyder at printe PDF-mønstre i her i landet – og ingen, der har det som deres speciale – så fik jeg lyst til at dele glæden ved mønstre i stort format med andre syglade, så I her kan slippe for at bestille fra udlandet og kan klare hele processen på dansk. 

Steffen: er den glade printer-partner som får hele maskineriet til at køre som smurt! IT-nørd i sit arbejdsliv og resten af tiden bredt favnende og interesseret i det meste. At få de printede mønstre afsted med posten er også oftest hans tjans.